ΤΟΜΑΗΣ Από το 1946
Παιδικά Υποδήματα
Ανατομικά - Αξεσουάρ

παιδικό παπούτσιΤο κατάστημα "ΤΟΜΑΗΣ" από το 1946 με προσανατολισμό την υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή, προσφέρει στην πελατεία του την πιο αξιόπιστη πηγή αγοράς για τα υποδήματα των παιδιών τους με την πλέον εξειδικευμένη γνώση στο αντικείμενό του.
Εξυπηρετούμε με τον ίδιο σεβασμό & αξιοπιστία  τρεις γενιές και προχωράμε για την επόμενη γενιά. Αποστολή μας είναι να διαθέτουμε στους πελάτες μας τα υψηλότερης ποιότητας παιδικά υποδήματα τηρώντας πιστά αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας & κατασκευής με στόχο την σωστή ανάπτυξη & υγεία των παιδιών. Διαθέτουμε μια πλήρη συλλογή υποδημάτων για κάθε χρήση απο 3 μηνών μέχρι και 40 νούμερο. Καλύπτουμε τις ανάγκες για υποδήματα καθημερινής χρήσης για σχολείο, αθλητισμό, βροχή, θάλασσα αλλά και για καλό επίσημο και για βάπτιση.

Μερικά από τα brand names που διθέτουμε είναι Geox, Lelly Kelly, Skechers, Primigi, Guy Laroche, Miss Sixty, Puma, Disney (Princess, Fairies, Cars, NENS, Spider - Man) Gormiti, Beeko, Primi Passi, Passettini, Panda, Walk Kid, W.a.g boys, Peperino, Franny's feet.

50 μέτρα από τη στάση του Μετρό "Άγιος Ιωάννης" - Δωρεάν Parking
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 134,  τηλ.: 210 9015072

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
παιδικό πέδιλο ελληνικής κατασκευής Ελληνικής κατασκευής

 
- Δερμάτινο χειροποίητο - 25€
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 9015072
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 134
IMAGE GALLERY
ΧΑΡΤΗΣ
Copyright © 2019 - Μέλος του 1100.gr
Designed & Developed by PG-Software