Π. & Ν. Ζαϊρης - Οικοδομική Τεχνική και Εμπορική Ο.Ε.

Η εταιρία Π. & Ν. Ζαϊρης Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2002 με έδρα την Αθήνα και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης και κατασκευής στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και ειδικότερα στις περιοχές: Κέντρο Αθήνας, Πετράλωνα, Θησείο, Γκάζι, Κεραμεικός, Μεταξουργείο, Κουκάκι, Ακρόπολη, Ταύρος αλλά και στα νότια προάστια (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Αργυρούπολη) και τον Πειραιά.Σχεδιάζοντας και κτίζοντας το μέλλον

Το γραφείο μας αναλαμβάνει:
Εκδόσεις Αδειών
Τοπογραφικά
Μελέτη/Επίβλεψη έργων
Ανακαινίσεις χώρων
Πρόγραμμα Εξοικονομώ
Εφαρμογές Φυσικού Αερίου
Αυτονομίες θέρμανσης
Τακτοποίηση αυθαιρέτων
Βεβαιώσεις νομιμότητας κτηρίων
Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης

Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού ώστε να το έχετε στα χέρια σας γρήγορα και οικονομικά. Κατά την αυτοψία θα πρέπει να μας παρέχετε τα εξής: Συμβόλαιο ιδιοκτησίας - Αριθμός κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) – Φύλλο ελέγχου λέβητα ή πρόσβαση στο λεβητοστάσιο (για κεντρική θέρμανση). Για κτήρια κατασκευασμένα μετά το 1983 απαιτείται και ο αριθμός της οικοδομικής άδειας. Χρήσιμο θα ήταν να υπάρχουν και τα σχετικά σχέδια (κατόψεις, τοπογραφικό, μελέτη θερμομόνωσης).

Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης ισχύει για 10 χρόνια και είναι υποχρεωτικό για τις αγοραπωλησίες και τις ενοικιάσεις ακινήτων. Αν έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, η έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού γίνεται αυθημερόν ή το πολύ μέσα σε 24 ώρες σε τιμές πάντα συζητήσιμες.

Καλέστε μας για να έρθουμε εντελώς δωρεάν και να σας προτείνουμε λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου σας. Σε λίγες ημέρες από την επίσκεψη μας θα να έχετε στα χέρια σας αναλυτική προσφορά με τις καλύτερες εκπτώσεις της αγοράς, για αλλαγή του κεντρικού συστήματος θέρμανσης σε φυσικό αέριο ή για εγκατάσταση επίτοιχου λέβητα στο διαμέρισμα σας για πλήρη αυτονομία στη θέρμανση και φθηνό ζεστό νερό χρήσης.

φυσικό αέριο ΑττικήεΤο γραφείο μας σε συνεργασία με τον Ενεργειακό Σύνδεσμο Φυσικού Αερίου είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της ΕΠΑ Αττικής. Αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία που περιλαμβάνει: Επίσκεψη και σύνταξη προσφοράς, παραλαβή της αίτησης, κατάθεση φακέλου μελέτης στην ΕΠΑ και κατασκευή της όλης εγκατάστασης με εξειδικευμένο, πιστοποιημένο συνεργείο.ενεργειακός σύνδεσμος


Ατρέως 3,  Άνω Πετράλωνα, 2103417802 (+fax) ,
6973663140 – 6947201444 /  e-mail: nikos@zairis.gr  /  www.zairis.gr
πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, φυσικό αέριο, τακτοποίηση αυθαιρέτων
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 3417 802, 697 3663 140 – 694 7201 444
210 3417 802
Ατρέως 3, Άνω
ΧΑΡΤΗΣ
Copyright © 2020 - Μέλος του 1100.gr
Designed & Developed by PG-Software