βάπτιση
φωτογράφιση γάμου
βίνετο
εκτυπώσεις φωτογραφιών
φωτογραφίες για δημόσια έγγραφα

Λογότυπο Καλειδοσκόπιο Η Caleidoscopio είναι μια κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών  στους τομείς φωτογραφίας & βίντεο.

Η λεπτομέρεια, η διαφορετικότητα, η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και η επαγγελματική μας αξιοπιστία είναι τα στοιχεία που διακρίνουν την εταιρεία μας. Η εταιρεία Caleidoscopio είναι μια πετυχημένη συνύπαρξη επαγγελματιών με μακρόχρονη εμπειρία στο αντικείμενο ενασχόλησής τους. Το ταλέντο και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της εταιρείας μας, σε συνάρτηση με τον αξιόπιστο και ποιοτικό και ποιοτικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, σας διασφαλίζουν κορυφαία αποτελέσματα που πληρούν στο έπακρο τις προσδοκίες σας.

Δείτε τις φωτογραφίες του γάμου σας με τη δική μας ματιά
Στα τόσα χρόνια ενασχόλησής μας με την φωτογραφία αποκτήσαμε εμπειρία, άποψη, ταχύτητα σημαντικούς παράγοντες στο να καταγράφουμε με ακρίβεια τη στιγμή που περνά και δεν επαναλαμβάνεται.
Με αγάπη, όλα ξεκινούν για εμάς από εδώ, στα μέσα της δεκαετίας του 1990, όταν μια ομάδα ανθρώπων, των οποίων η ζωή τους κατά ένα μεγάλο μέρος ήταν συνυφασμένη με τη φωτογράφιση, δημιούργησαν το Caleidoscopio. Η πορεία μας στο χώρο έχει μόλις ξεκινήσει, η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και η επένδυση της εταιρείας μας σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και κάμερες, μας κατέστησαν, από τις αρχές της χιλιεταία, σε ένα από τα πρώτα ονόματα στον τομέα, της φωτογραφίας και του βίντεο.
Για εμάς το κάθε μυστήριο είναι προσωπική υπόθεση και ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που πληροί  τις προσδοκίες σας.
Μαζί με εσάς, σχεδιάζουμε κάθε λεπτομέρεια και συζητάμε τις προσωπικές σας επιθυμίες, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να διαφοροποιείται από τα τυποποιημένα πρότυπα.
Με διακριτικότητα, είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή του γάμου σας. Σας προκαλούμε να ενημερωθείτε για την ποιότητα της δουλειάς μας και τις απεριόριστες δυνατότητες που έχει το Caleidoscopio, στο www.caleidoscopio.gr και να επικοινωνείσετε μαζί μας, για να σας λύσουμε την κάθε απορία σας.

Ώρες λειτουργίας: 9πμ - 2 το μεσημέρι και απόγευμα 5μμ -8.30΄μμ. Από Δευτέρα ως Σάββατο.

Θεσσαλονίκης 133, Άνω Πετράλωνα, Τ: 210 3452 475, fax: 210 3421 291, e-mail: info@caleidoscopio.gr
Φωτογραφήσεις - βιντεοσκοπήσεις
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 3452 475
210 3421 291
Θεσσαλονίκης 133, Άνω Πετράλωνα
ΧΑΡΤΗΣ
Copyright © 2020 - Μέλος του 1100.gr
Designed & Developed by PG-Software