GLOBAL KLIMA

Η εταιρεία Globalklima ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στις πωλήσεις και στην παροχή υπηρεσιών, ειδών και εργασιών που αφορούν τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
Δραστηριότητες
Στον εξελισσόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον της χώρας μας,αλλά πάντα με γνώμονα τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών μας, η Globalklima εστιάζεται στις ανακαινίσεις επαγγελματικών ή οικιακών χώρων εφαρμόζοντας πρωτοπόρες λύσεις όπως υπέρυθρη θέρμανση, φωτοβολταϊκά συστήματα και τα ποιο εξελιγμένα μηχανήματα κλιματισμού.
Συνεργαζόμαστε μόνο με τους κορυφαίους
Οι συνεργάτες μας προέρχονται από διαφορετικούς τομείς όπως ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ (DAIKIN - LG - FUJITSU - HAIER - INVENTOR - -ELECTRA) ΘΕΡΜΑΝΣΗ (REDWELL - DAEWOO - KYRIAZIS), ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ (BIOENERGY - SOLARMAX) και διάφοροι άλλοι γνωστοί οίκοι του εξωτερικού.
Η σχέση μας με τον πελάτη...
Στηριζόμενοι σε ένα υψηλού επιπέδου τεχνικό υπόβαθρο η Globalklima C.O. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε επίπεδο μελέτης όσο και σε επίπεδο κατασκευής και συντήρησης.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση ανθρώπου και περιβάλλοντος και δέσμευση της εταιρείας αποτελεί η συνεργασία με τους πελάτες της με σκοπό την επίτευξη βιώσιμων και λειτουργικών λύσεων σε μια ολοένα ποιο σύνθετη κοινωνία

Κλιματισμός

Οικιακός κλιματισμός

Κλιματιστικό ArtcoolΟ οικιακός κλιματισμός αφορά τον κλιματισμό μικρών χώρων (οικιών). Ο κυριότερος εκπρόσωπος αυτής της κατηγορίας είναι τα συστήματα που μπορούν να παράγουν θερμότητα το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι και ονομάζονται αντλίες θερμότητας (Heat Pumps).

Επαγγελματικός κλιματισμός

Μια άλλη κατηγορία κλιματιστικών εγκαταστάσεων είναι τα συστήματα κεντρικού κλιματισμού. Χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές μεγάλων κτιριακών συγκροτημάτων. Αποτελούνται κυρίως από ένα κεντρικό σύστημα παραγωγής ψυχρού και θερμού νερού που μπορεί να είναι σύστημα ψύκτη λέβητα ή μια αντλία θερμότητας η οποία να χρησιμοποιείται για την παραγωγή ψυχρού νερού το καλοκαίρι και θερμού το χειμώνα.
Ποια η διαφορά ψύξης – κλιματισμού;

Η διαφορά κλιματισμού-ψύξης είναι ότι εκτός από την ψύξη των χώρων κάνουμε ταυτόχρονα και επεξεργασία του αέρα έτσι ώστε να ελέγξουμε την υγρασία και την καθαρότητα αυτού. Δηλαδή μια εγκατάσταση κλιματισμού μας προσφέρει τον έλεγχο της θερμοκρασίας, της υγρασίας και της ποιότητας αέρα στους χώρους του κτιρίου ενώ σε μια εγκατάσταση ψύξης επιτυγχάνουμε μόνο τον έλεγχο της θερμοκρασίας των χώρων.


Υπηρεσίες μας
Οι σημερινές συνθήκες μας αναγκάζουν να βάλουμε κλιματιστικό σε κάθε χώρο.
Η Globalklima αναλαμβάνει την μελέτη, εγκατάσταση και την προεγκατάσταση οποιουδήποτε έργου, που έχει να κάνει με τον κλιματισμό.
Ένα πολύ βασικό κομμάτι της εταιρίας μας είναι η εκπόνηση και τις πιο απαιτητικής μελέτης για τον κλιματισμό ενός χώρου ή κτιρίου .
Η εταιρία μας και σε αυτόν τον τομέα πρωτοπορεί με πολύ έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς που είναι σε θέση να δώσουν τις οικονομικότερες λύσεις κατασκευαστικά αλλά ταυτόχρονα και τις πιο αποδοτικές λειτουργικά.
Επιλέγοντας τους σωστούς επαγγελματίες τεχνικούς θα είστε βέβαιοι ότι το κλιματιστικό σας σύστημα θα είναι το ασφαλέστερο που υπάρχει για εσάς πρωτίστως, για τον χώρο σας και για το περιβάλλον!
Σαν επίσημοι αντιπρόσωποι των καλύτερων εταιρειών της αγοράς διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές έχοντας την πλήρη υποστήριξη, άμεση παράδοση και τοποθέτηση στο χώρο σας.
Η εταιρία μας συνιστά την ετήσια συντήρηση των κλιματιστικών σας από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, τόσο για λόγους υγιεινής όσο και για την καλή λειτουργία των μονάδων, πρόληψη βλαβών και αποτελεσματικότερη απόδοση.
Με την τακτική συντήρηση το μηχάνημά σας αποδίδει καλύτερα καθώς γίνεται χημικός καθορισμός των στοιχείων, έλεγχος των πιέσεων, συμπλήρωση φρέον, έλεγχος και καθαρισμός αποχετεύσεων, έλεγχος αυτοματισμών και καθαρισμός φίλτρων για την απομάκρυνση παθογόνων οργανισμών.

Ανακαινίσεις
ΑνακαινίσειςΗ εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης και κατασκευής ακινήτων. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για ανακαίνιση-ανακατασκευή παλαιών ακινήτων, έχουμε αποκτήσει εξειδίκευση και στην ανακαίνιση και την ανακατασκευή παλαιών ακινήτων.
Το προσωπικό μας και τα συνεργεία μας αποτελούνται από τεχνικούς άρτια εκπαιδευμένους στις σύγχρονες μεθόδους και υλικά που προσφέρει η ελληνική και παγκόσμια αγορά.
Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε προέρχονται από γνωστούς ελληνικούς και ξένους οίκους και είναι κατάλληλα για τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας. Συνεχώς προσπαθούμε να είμαστε ενήμεροι για τις νέες μεθόδους και τα νέα υλικά που προσφέρει η τεχνολογία, έτσι ώστε να τα ενσωματώνουμε με επιτυχία στα έργα μας προς όφελος του πελάτη μας.
Οι τιμές των προσφορών μας περιλαμβάνουν όλα τα φανερά και "κρυφά" κόστη, έτσι ώστε ο πελάτη μας να γνωρίζει εξαρχής το κόστος ολοκλήρωσης του έργου και να αποφεύγει τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η τρισδιάστατη σχεδίαση και απεικόνιση που προσφέρουμε, βοηθάει τον πελάτη μας στην αποφυγή λαθών και παραλείψεων κατά τη φάση σχεδιασμού και τον καθοδηγεί με ακρίβεια στο επιθυμητό αποτέλεσμα.Φωτοβολταϊκά

Η Ελλάδα σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων μικρής ισχύος, μέχρι 10Kwp στις στέγες των σπιτιών. Η χρηματοδότηση γίνεται με τη μορφή ενίσχυσης της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε ο καταναλωτής να κάνει γρήγορη απόσβεση του συστήματος που τοποθέτησε και να έχει ένα λογικό κέρδος για τις υπηρεσίες που παρείχε στο δίκτυο. Έτσι ο κάθε ένας μας μπορεί να παράγει ενέργεια φιλική προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα να κερδίζει ένα επιπλέον μηνιαίο εισόδημα από την πώλησή του. Αντίστοιχα προγράμματα εφαρμόζονται εδώ και χρόνια και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με μεγάλη επιτυχία και έχουν καταφέρει να γεμίσουν τις στέγες των σπιτιών της Ευρώπης με φωτοβολταϊκά συστήματα, ακόμα και σε χώρες με πολύ λιγότερη ηλιοφάνεια σε σύγκριση με την Ελλάδα.

Κυριότερα σημεία
Αφορά οικιακούς καταναλωτές και πολύ μικρές επιχειρήσεις
Τα φωτοβολταϊκά συστήματα τοποθετούνται στο δώμα, τη στέγη ή τα στέγαστρα βεραντών του κτιρίου.
Η ενέργεια που παράγεται πωλείται στη ΔΕΗ σε συγκεκριμένη σταθερή τιμή για 25 χρόνια
Δεν χρειάζεται άδεια και άλλες πολύπλοκες διαδικασίες.
Δεν φορολογούνται τα έσοδα από την πώληση της ενέργειας
Τα έσοδα από την πώληση της ενέργειας, κάνουν απόσβεση της επένδυσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα
Είναι απλά στην τοποθέτησή τους
Είναι απολύτως αθόρυβα
Δεν παράγουν θερμότητα
Δεν χρειάζονται συντήρηση
Έχουν εγγύηση απόδοσης για 25 χρόνια

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε στην ταράτσα, τη σκεπή ή τη βεράντα σας, αρκετό χώρο χωρίς σκίαση, κατά προτίμηση νότιου προσανατολισμού για βέλτιστη απόδοση, για να τοποθετήσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό σύστημα
Στη σκεπή που έχει ήδη κλίση, χρειάζονται περίπου 7-8τ.μ. για κάθε 1Kwp.
Στην ταράτσα, κάθε 1Kwp απαιτεί περίπου 12-15 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας

Φυσικά θα πρέπει να είστε ιδιοκτήτης του χώρου και να έχετε σύνδεση (μετρητή) της ΔΕΗ στο όνομά σας. Η ενέργεια που παράγεται δεν έχει καμία σχέση με την ενέργεια που καταναλώνει ο καταναλωτής, ως εκ τούτου η ΔΕΗ εγκαθιστά ξεχωριστό μετρητή για την ενέργεια που αγοράζει. Το συνολικό ποσό συμψηφίζεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ και η διαφορά επιστρέφεται στον καταναλωτή.
Ο καταναλωτής υπογράφει σύμβαση με τη ΔΕΗ για να διοχετεύει όλη την παραγόμενη ενέργεια του φωτοβολταϊκού στο δίκτυο της. Η σύμβαση είναι 25ετούς διάρκειας και με εγγυημένη τιμή αγοράς καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης.
Αν υπολογίσουμε ότι ένα φωτοβολταϊκό ισχύος 1Kwp (κιλοβάτ) στον Ελλαδικό χώρο, παράγει κατά μέσο όρο 1.150 – 1.450 kWh το χρόνο, ανάλογα με την ηλιοφάνεια της περιοχής, τότε τα έσοδα από 1 φωτοβολταϊκό ισχύος 10Kwp μπορούν να φτάσουν έως και 7.500 - 8.000 € το χρόνο.

Το κόστος της εγκατάστασης

Το κόστος της εγκατάστασης κυμαίνεται ανάλογα με την ισχύ του συστήματος και τις πιθανές τεχνικές ιδιαιτερότητες. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να υπολογίσουμε ένα κόστος περίπου 3.900 € ανά Kwp ισχύος. Το κόστος αυτό περιλαμβάνει όλο τον εξοπλισμό, τη μεταφορά, τοποθέτηση και ρύθμισή του.
Το κεφάλαίο αυτό μπορεί να χρηματοδοτηθεί σε ποσοστό έως και 100% της επένδυσης, μέσω τραπεζικού δανεισμού, εφόσον έχετε τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης από τράπεζα. Έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα στα μέτρα σας. Η αποπληρωμή του κεφαλαίου για την εγκατάσταση εξασφαλίζεται από την παραγωγή ενέργειας του συστήματος. Κατά συνέπεια, στην ουσία το κόστος της εγκατάστασης είναι μηδενικό για τον ιδιοκτήτη.


Adax logoΘερμοπομποί ADAX - υγιεινή υψηλή απόδοση θέρμασης και οικονομία στην κατανάλωση.
Υψηλή ποιότητα κατασκευής και σχεδίασης σύμφωνα με τις αυστηρές Νορβηγικές προδιαγραφές.
Ισχυρή απόδοση θέρμανσης με θερμική εκπομπή.


Θερμοπομπός Adax
Υψηλής απόδοσης θερμική αντίσταση.
Γρήγορη απόδοση θέρμανσης.
Οικονομική κατανάλωση.
Διαθέτει σύγχρονο ηλεκτρονικό θερμοστάτη.
Έλεγχος λειτουργίας μέσω ηλεκτρονικού display.
Προγραμματισμός λειτουργίας, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση.
Εύχρηστος χειρισμός & προγραμματισμός.
Αυτονομία θέρμανσης, μεταξύ των θερμαινόμενων χώρων.
Υγιεινή θέρμανση, χωρίς ξήρανση του αέρα.
Αυτόματη και αθόρυβη λειτουργία.
Δεν βρωμίζει τον χώρο και το περιβάλλον.
Διαθέτει κύκλωμα προστασίας για παιδιά και ηλικιωμένους.
Δεν καταλαμβάνει χώρο.
Τριών Ιεραρχών 35, Άνω Πετράλωνα, Τ: 210 4323145 & 210 3479 887, κιν.: 699 7567832, 694 8200800 - F: 210 8941 366 - www.globalklima.gr / e-mail: info@globalklima.gr
 κλιματισμός,
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 4323145, 210 3479 887, κιν.: 699 7567832
210 8941 366
Τριων Ιεραρχών 35, (Άνω Πετράλωνα)
IMAGE GALLERY
ΧΑΡΤΗΣ
Copyright © 2020 - Μέλος του 1100.gr
Designed & Developed by PG-Software